Sony Xperia Z3 reserveren

Sony Xperia Z3Natuurlijk wilt u de nieuwe Sony Xperia Z3 als een van de eerste in handen hebben en dat kan natuurlijk ook! Nadat Sony het nieuwe toestel officieel heeft aangekondigd, zult u in de vergelijker op onze website direct de laagste prijzen kunnen vinden. Het is direct mogelijk om uw persoonlijke bundel samen te stellen, u kiest dus zelf hoeveel belminuten, SMS´jes en MB´s u bij uw abonnement wilt hebben. U kunt hierdoor dus zelf ook voor een groot gedeelte de maandelijkse prijs van uw abonnement bepalen. Uiteraard vergelijken wij uitsluitend betrouwbare Nederlandse providers, wat betreft de kwaliteit zit het dus zeker wel goed.

Pre-order de Xperia Z3!

Het pre-orderen van een toestel heeft vaak veel voordelen, het grootste voordeel is natuurlijk dat u het toestel als een van de eerste in handenSony Xperia Z3 heeft. De Sony Xperia Z3 reserveren is daarnaast ook voordelig, vaak krijg u namelijk een korting van de providers omdat u het toestel al voor de daadwerkelijke release hebt besteld. Daarnaast geeft de producent vaak ook nog een extra cadeautje voor klanten die een pre-order hebben geplaatst, denk hierbij bijvoorbeeld aan een luxe beschermhoesje.

Wat gaat de Xperia Z3 kosten?

Het is moeilijk in te schatten wat de definitieve prijs gaat worden van de nieuwe Sony xperia Z3, maar wij verwachten dat dit rond de 700 euro zal gaan liggen. Uiteraard zullen de meeste mensen het toestel toch in combinatie met een abonnement gaan kopen, de gemiddelde abonnementsprijs zal rond de €40 tot €45 liggen (uiteraard ook afhankelijk van de inhoud van uw bundel).

Waarom zou ik de Sony Xperia Z3 via jullie reserveren?

Het heeft voor u een aantal voordelen om de Sony Xperia Z3 via ons te reserveren, een van de grootste voordelen is dat wij altijd de laagste prijzen voor u kunnen vinden. Wij krijgen de prijzen direct van de aanbieders aangeleverd, waardoor de prijzen altijd actueel zijn en dus kloppen. Daarnaast passen wij tijdelijke aanbiedingen ook direct toe in de vergelijker, u kunt na het samenstellen van uw bundel dus altijd de laagste prijzen vinden!