Sony Xperia Z3 kopen

Sony Xperia Z3Kunt u ook al niet wachten om de nieuwe smartphone van Sony in ontvangst te nemen? In de maand september van 2014 zal de Sony Xperia Z3 officieel worden aangekondigd, vanaf dat moment is het dan dus ook mogelijk om het toestel te kopen. Naar verwachting kunnen wij het toestel in Nederland al redelijk snel verwachten, we zullen er dus niet lang op hoeven te wachten. De aankondiging van de Sony Xperia Z3 zal tijdens de IFA gebeuren, dat is een evenement in Duitsland waarbij Sony altijd vaste sprekers heeft. Op het moment dat Sony het toestel heeft aangekondigd, kunt u het gemakkelijk via onze website reserveren (pre-orderen), u weet dan in ieder geval zeker dat u als een van de eerste het toestel in handen heeft!

Sony Xperia Z3 prijs

Het is natuurlijk altijd moeilijk om de prijs in te schatten van een smartphone die nog niet eens officieel is aangekondigd, echter hebben we door kennis uit het verleden en de geruchten die we op dit moment hebben ontvangen toch een goede schatting kunnen maken. De Xperia Z1 kwam op de markt voor een prijs van 599 pond, de Z2 volgde met een prijs van 559 pond. Naar verwachting zal de prijs van een losse Sony Xperia Z3 dan ook rond de 570 pond liggen. Uiteraard zullen de meeste mensen het toestel toch in combinatie met een abonnement aanschaffen, dan is de prijs natuurlijk een stuk lager. Naar verwachting zal er ook een ‘Compact’ variant worden aangekondigd, echter weten we helaas nog niet veel over de prijs van dit toestel. Uiteraard zal het wel een goedkoper toestel worden dan de normale Z3.

Sony Xperia Z3 abonnement

Maakt u regelmatig gebruik van uw mobiele telefoon? Dan raden wij u aan om gewoon een abonnement af te sluiten bij uw Sony Xperia Z3. Een abonnement heeft verschillende voordelen, zo hoeft u bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen. Daarnaast kunt u gedurende de gehele looptijd van het abonnement gebruik blijven maken van het netwerk van de provider.