0

Presentatie Sony Xperia Z3 & Compact op 9 september!

Sony Xperia Z3Naar verwachting zal Sony een persconferentie gaan houden tijdens de IFA in Berlijn, tijdens deze conferentie zal hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Compact worden aangekondigd. Volgens bronnen zou Sony daarnaast nog een extra verassing hebben, mogelijk zal de Smartwatch 3 ook tijdens dit evenement worden aangekondigd. Het zou niet de eerste keer zijn dat Sony twee smartphones tegelijk aankondigt, het is wellicht een slimme zet aangezien concurrenten als Samsung en Apple binnenkort ook met nieuwe smartphones op de markt komen.

Smartwatch 3 release

Bronnen zeggen dat er naast de twee smartphones ook nog een extra product zal worden aangekondigd, of dit een andere smartphone of een wearable is weten we helaas nog niet. Het lijkt ons persoonlijk onwaarschijnlijk dat Sony meer dan twee smartphones tegelijk aan zal gaan kondigen, wij neigen dan ook naar de Smartwatch 3.

Verschillen tussen de Xperia Z2 en Xperia Z3

De Sony Xperia Z3 zal de opvolger worden van de Xperia Z2 die in de maand april van 2014 werd aangekondigd. Het is wel duidelijk dat Sony een andere bedrijfsmentaliteit heeft gekregen, waardoor het bedrijf toch op zeer regelmatige basis nieuwe smartphones aan zal blijven kondigen. Volgens de huidige geruchten zullen er wat betreft de specificaties niet gigantisch veel verschillen zijn tussen de Z2 en Z3, het grote verschil is dan ook de schermgrootte en de schermresolutie.

Sony Xperia Z3 beeldscherm & resolutie

Volgens de huidige geruchten heeft de Sony Xperia Z3 een 5,2 inch beeldscherm met Full HD-resolutie. De smartphone is voorzien van een Snapdragon 801-chip, 3 GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 16 GB. Het kleinere model, de Sony Xperia Z3 Compact, krijgt waarschijnlijk ook dezelfde hardware als het grotere broertje. Het beeldscherm zal wel iets kleiner zijn, naar verwachting 4,6 inch. Als extra feature zouden beide toestellen verder waterdicht zijn gemaakt, net als de Galaxy S5 van Samsung. Uiteraard weten we de releasedatum nog niet zeker, daarom houden wij u op de hoogte van de laatste geruchten!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *