0

Nieuwe foto’s tonen Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 CompactVandaag zijn er weer een aantal nieuwe geruchten ontstaan rondom de nieuwe Xperia Z3 van Sony, voornamelijk de Compact variant wekt de laatste dagen veel interesse. De Xperia Z3 is nog niet officieel door Sony aangekondigd, maar toch verschenen er vandaag alweer enkele foto’s van het nieuwe toestel. Uit de grote hoeveelheid geruchten en uitgelekte foto’s die wij omtrent dit toestel ontvangen blijkt dat de release op de (zeer) korte termijn plaats zal vinden. De hoeveelheid geruchten is namelijk vaak een goede richtlijn voor het bepalen van de releasedatum voor een nieuwe smartphone. Vooralsnog lijkt het nog steeds zo te zijn dat zowel de Sony Xperia Z3 als de Sony Xperia Z3 tijdens de IFA 2014 zal worden aangekondigd, dit festival zal in september van dit jaar plaatsvinden.

Bron & betrouwbaarheid van de Xperia Z3 foto’s

De foto’s die we vandaag hebben ontvangen zijn geplaatst op het Chinese Weibo, dit is te vergelijken met het medium Twitter. Op de foto’s is de Sony Xperia Z3 compact te zien, dat is een kleinere versie van het normale model. Op de foto’s zien we de voorkant van het toestel, de achterkant (met de camera) en de zijkant van het toestel. Goed is te zien dat het wederom een dun toestel gaat worden, verder komt ook het schermformaat redelijk overeen met de huidige geruchten.

Wel of geen Sony Xperia Z2 Compact?

Naar alle waarschijnlijkheid zal er geen Sony Xperia Z2 Compact meer komen, onze verwachting is dat Sony ervoor kiest om deze volledig over te slaan. Het is natuurlijk ook mogelijk dat Sony erEVleaks_Xperia_Z3 tijdens de IFA voor kiest om het normale toestel van de Z3 uit te brengen, in combinatie met de Compact versie van de Z2. Wij achten de kans dat Sony alsnog komt met een variant van de Z2 relatief klein, de kans is dus groot dat het gewoon de Sony Xperia Z3 Compact gaat worden. Qua specificaties zullen de normale Z3 en de Z3 Compact niet veel gaan verschillen, het grootste verschil tussen deze twee toestellen zal het verschil in beeldformaat zijn.

Sony Xperia Z3 Compact specificaties

Over de specificaties van de Xperia Z3 Compact is al wel wat meer bekend ondertussen. Het schermformaat zal 4,6-inch worden, uiteraard met Full HD. De smartphone zal daarnaast worden voorzien van een 2,4 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processor in combinatie met 3GB werkgeheugen. De camera zal 20,7 megapixels worden, daarmee behoort de camera van de Xperia Z3 meteen tot een van de beste op dit moment. Als extra feature zal de Xperia Z3 misschien ook een camera krijgen waarmee in 4K resolutie video’s kunnen worden gemaakt.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *